PRODUK FITUR

Babagan Kita

Kanthi pirang-pirang taun manufaktur lan keahlian ekspor, kita wis ngirim produk menyang 26 negara kanthi omset tahunan 6 yuta dolar AS. Produk kami duwe Sertifikasi Mutu ISO9001 lan Sertifikasi TUV-GS lan CE.

 

Dibantu dening tim insinyur R&D, kita nawakake layanan ODM lan OEM kanggo para pelanggan. 85% pelanggan tuku bola-bali saka kita.

APLIKASI

Produk kita wis digunakake banget ing manufaktur industri lan uga aktivitas rekreasi konsumen.
Yen sampeyan duwe ide babagan carane bisa mbantu sampeyan ing karya utawa urip, waca sampeyan kanthi bebas.